Składniki (4 porcje):
- woreczek ugotowanej kaszy gryczanej (100 g)
Przygotowanie:
Jajka, ogórki, cebulę pokroić w kostkę i razem z kaszą gryczaną wrzucić do miski. Czerwoną fasolę odsączyć z zalewy i dosypać do miski z pozostałymi składnikami. Dodać sól, pieprz i majonez wymieszać i gotowa :)
- woreczek ugotowanej kaszy gryczanej (100 g)
- 3 jajka ugotowane na twardo
- 4 ogórki kiszone ewentualnie konserwowe
- pół cebuli
- puszka czerwonej fasoli
- sół i pieprz
- 2-3 łyżki majonezu
Przygotowanie:
Jajka, ogórki, cebulę pokroić w kostkę i razem z kaszą gryczaną wrzucić do miski. Czerwoną fasolę odsączyć z zalewy i dosypać do miski z pozostałymi składnikami. Dodać sól, pieprz i majonez wymieszać i gotowa :)
Brak komentarzy:
Prześlij komentarz